Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2294 154378

Αρχική Εταιρία Συχνές Ερωτήσεις Επικοινωνία

ΑρχικήΑρωματοθεραπείαΈλαια ΒάσηςΈλαιο Αβοκάντο

Έλαιο Αβοκάντο

Ονομασία: Persia Gratissima

Προέλευση: South Africa

Βάρος: 100 ml

 Άμεσα διαθέσιμο

+
-

7,50 €

ΚΑΛΑΘΙ Προσθήκη στη wishlist

Το έλαιο Αβοκάντο (Αvocado Oil) προέρχεται από το φυτό Persea Gratissima με προέλευση τη Νότια Αφρική και χρησιμοποιείται ευρύτατα στην κοσμετολογία.

Αποτελεί ιδανικό συστατικό των σπιτικών καλλυντικών και σαπουνιών, ειδικά σε προϊόντα προσώπου και μαλλιών, όπως ενυδατικές κρέμες, lip balms, σαμπουάν και conditioners.

Επίσης, πολλά προϊόντα για μωρά περιέχουν ένα υψηλό επίπεδο αυτού του ελαίου.

Προτείνεται ιδιαίτερα για τη περιποίηση της πολύ ξηρής και αφυδατωμένης επιδερμίδας, καθώς και για μαλλιά που έχουν χάσει τη λάμψη τους.

Θεωρείται ιδιαίτερα ευεργετικό για αφυδατωμένες, θαμπές και ξηρές επιδερμίδες.

Λειτουργεί προστατευτικά στο δέρμα δημιουργώντας έναν ελαιώδη υμένα που εμποδίζει την απώλεια υγρασίας χωρίς να φράζει τους πόρους.

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί άφοβα ακόμη και στην περιοχή των ματιών.

Επιπλέον προλαμβάνει τις ραγάδες της εγκυμοσύνης, ανακουφίζει από ηλιακά εγκαύματα και αντιμετωπίζει το έκζεμα και την ξηροδερμία.

Είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για τα κανονικά ή ξηρά μαλλιά και βελτιώνει το πρόβλημα της ψαλίδας δίνοντας όγκο και λάμψη.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μάσκα πριν το λούσιμο ή κατά τη διάρκεια του ύπνου ή να προστεθεί στο μπουκάλι του σαμπουάν ( 8-10γρ ελαίου ανά μπουκάλι).

Για να ενημερωθείτε για τη χρήση των φυτικών ελαίων παρακαλούμε πατήστε εδώ.