Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2294 154378

Αρχική Εταιρία Συχνές Ερωτήσεις Επικοινωνία

ΑρχικήΑρωματοθεραπείαΑιθέρια ΈλαιαΑιθέριο Έλαιο Λεμόνι

-22%

Αιθέριο Έλαιο Λεμόνι

Ονομασία: Citrus Limonum

Προέλευση: Italy

Βάρος: 10 ml

 Άμεσα διαθέσιμο

+
-

4,50 € 3,50 €

ΚΑΛΑΘΙ Προσθήκη στη wishlist

Το αιθέριο έλαιο του Λεμονιού προέρχεται από την ψυχρή έκθλιψη της ακατέργαστης φλούδας του και έχει φρέσκια, ευχάριστη με υψηλές αρωματικές νότες μυρωδιά.

Συνδυάζεται πολύ καλά με Λεβάντα, ʼρκευθο, Ευκάλυπτο, Λιβάνι, Σανταλόξυλο, Τριαντάφυλλο κ.α.

Το αιθέριο έλαιο Λεμόνι αποτελεί ένα εξαιρετικό καθαριστικό και απολυμαντικό γενικής χρήσης.

Οι ισχυρές αντισηπτικές του ιδιότητες και το ευδιάκριτο, αναζωογονητικό άρωμα του, το καθιστούν ένα μοναδικό συστατικό που χρησιμοποιείται ευρέως στην παρασκευή αρωμάτων, ειδών οικιακής χρήσης, κεριών, σαπουνιών, καλλυντικών κ.α.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την ασφαλή χρήση των αιθέριων ελαίων παρακαλούμε πατήστε εδώ.

Στην αρωματοθεραπεία το αιθέριο έλαιο του λεμονιού χρησιμοποιείται για την εξισορρόπηση του νευρικού συστήματος και την αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος.

Συμβάλλει αποτελεσματικά στην αντιμετώπιση νευρολογικών καταστάσεων όπως η πνευματική κόπωση, η ζάλη, το άγχος, η νευρικότητα και η αϋπνία.

Ανανεώνει το μυαλό, αυξάνει την αυτοσυγκέντρωση και δημιουργεί μια αισιόδοξη διάθεση.

Υπάρχουν έρευνες που αποδεικνύουν ότι αυξάνει την αποτελεσματικότητα των εργαζομένων, γι’ αυτό το λόγο χρησιμοποιείται συχνά ως αποσμητικό σε χώρους γραφείων.

Η εισπνοή του αρώματος του Λεμονιού καθαρίζει τις ρινικές οδούς και τα ιγμόρεια, αποκαθιστώντας την καλή ροή του αέρα και τη σταθερότητα στη λειτουργία της αναπνοής.

Σε ψυχολογικό επίπεδο είναι χρήσιμο όταν έχουμε να πάρουμε αποφάσεις και ευθύνες που μας κουράζουν και μας διχάζουν.

Διαθέτει ισχυρές στυπτικές ιδιότητες καθαρίζοντας σε βάθος και αναζωογονώντας το χαλαρό, κουρασμένο και θαμπό δέρμα.

Βοηθά στη μείωση της υπερβολικής λιπαρότητας και στη θεραπεία της ακμής.

Αποτελεί ένα φυσικό τονωτικό για υγιή και λαμπερά μαλλιά αντιμετωπίζοντας την λιπαρότητα και την πιτυρίδα.

Έχει λευκαντική δράση και χρησιμοποιείται σε καλλυντικά προϊόντα μείωσης της έντασης των πανάδων, των μαύρων στιγμάτων και των φακίδων.

Χρησιμοποιείται επίσης σε προϊόντα καταπολέμησης της κυτταρίτιδας, καθώς έχει την ιδιότητα να τονώνει τη μικροκυκλοφορία.

Για να ενημερωθείτε σχετικά με την ασφαλή χρήση των αιθέριων ελαίων παρακαλούμε πατήστε εδώ.