Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2294 154378

Αρχική Εταιρία Συχνές Ερωτήσεις Επικοινωνία

ΑρχικήΑρωματοθεραπείαΈλαια ΒάσηςΜαύρη Πεύκη Έλαιο

Μαύρη Πεύκη Έλαιο

Ονομασία: Pinus Nigra

Βάρος: 100 ml

Άμεσα διαθέσιμο Άμεσα διαθέσιμο

+
-

13,90 €

ΚΑΛΑΘΙ Προσθήκη στη wishlist

Το λάδι της Μαύρης Πεύκης εξάγεται από τις πευκοβελόνες και τα κουκουνάρια του δέντρου με την επιστημονική ονομασία Pinus Sylvestris, το γνωστό μας Πεύκο.

Πρόκειται για λάδι πλούσιο σε πολυφαινόλες και αντιοξειδωτικά, το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στην καλλυντική βιομηχανία, καθώς προστατεύει και ενδυναμώνει τον συνδετικό ιστό του δέρματος, ενισχύοντας την ανθεκτικότητα του.

Προσφέρει εξαιρετική συσφιγκτική δράση, εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και αναστέλλει τη διαδικασία της κυτταρικής φθοράς επιβραδύνοντας την διαδικασία της γήρανσης.

Η καθημερινή χρήση του ελαίου στην επιδερμίδα μειώνει αισθητά την εμφάνιση των ρυτίδων αυξάνοντας τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητα της.

Για να ενημερωθείτε για τη χρήση των φυτικών ελαίων παρακαλούμε πατήστε εδώ.