Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2294 154378

Αρχική Εταιρία Συχνές Ερωτήσεις Επικοινωνία

ΑρχικήΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣΕπιστροφές

Επιστροφές

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνον εφόσον από τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε, δεν έχει παραβιαστεί η συσκευασία τους, δεν έχει αποσφραγισθεί η ταινία τους και συνοδεύονται από την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Σε κάθε άλλη περίπτωση και για λόγους υγιεινής και προστασίας των πελατών μας, δεν δεχόμαστε αλλαγές.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το κατάστημά μας, θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εγγράφως στο info@alternativeoils.gr εντός 14 ημερών αναφέροντας ημερομηνία, αριθμό παραστατικού αγοράς, καθώς και την αιτιολογία της επιστροφής.

Η περίοδος υπαναχώρησης αρχίζει από τη στιγμή που ο καταναλωτής παραλαμβάνει το προϊόν και το κόστος επιστροφής του προϊόντος βαραίνει τον ίδιο.

Υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβετε έγγραφη έγκριση επιστροφής από το κατάστημά μας, θα σας γνωστοποιηθεί η διεύθυνση στην οποία πρέπει να αποστείλετε τα προϊόντα προς επιστροφή.

Ανάλογα με τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή των προϊόντων, αλλά και τον τρόπο πληρωμής που επιλέξατε κατά την παραγγελία σας, τα χρήματά σας θα επιστραφούν εντός 10 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Η επιστροφή των χρημάτων μπορεί να γίνει με πίστωση του λογαριασμού σας που θα γνωστοποιήσετε στο κατάστημά μας.