Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2294 154378

Αρχική Εταιρία Συχνές Ερωτήσεις Επικοινωνία

ΑρχικήΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣΑσφάλεια

Ασφάλεια

Το Alternative Nature’s Shop θεωρεί την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων ως υποχρέωση.

Τόσο κατά την παραλαβή των προσωπικών σας πληροφοριών, όσο και κατά τη διάρκεια διατήρησής τους στα αρχεία μας, το κατάστημά μας χειρίζεται με απόλυτη εμπιστευτικότητα και ασφάλεια τα δεδομένα σας.

Κάποια δεδομένα παραμένουν στο σύστημά μας μέχρι την αποστολή των προϊόντων ή και αργότερα. Τα δεδομένα αυτά εγκαθίστανται σε ασφαλείς εξυπηρετητές στους οποίους πρόσβαση έχουν μόνο πιστοποιημένοι συνεργάτες μας.

Είμαστε σε θέση να διατηρήσουμε ως εμπιστευτικές οποιεσδήποτε πληροφορίες περιέλθουν στην κατοχή μας σχετικές με τους πελάτες μας, είτε μέσω του Newsletter είτε μέσω των τραπεζικών συναλλαγών.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση τραπεζικής κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank, που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL).

Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με τη χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν, να αλλοιωθούν ή να μεταβληθούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.