Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2294 154378

Αρχική Εταιρία Συχνές Ερωτήσεις Επικοινωνία

ΑρχικήΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣΤρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Τα προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής (τόπος, χρόνος κ.τ.λ.) είναι αυτά που παρατίθενται στην επιβεβαίωση παραγγελίας σας. Η πληρωμή πραγματοποιείται πριν την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

PayPal

Το PayPal είναι ένα απολύτως ασφαλές διεθνές σύστημα εξόφλησης αγορών μέσω πιστωτικών καρτών. Το σύστημα δέχεται VISA, MASTERCARD και AMERICAN EXPRESS όλων των τραπεζών. Η χρήση του PayPal δεν επιβαρύνει με κανένα επιπλέον έξοδο τον αγοραστή. Τα στοιχεία της κάρτας σας παραμένουν απόρρητα και το κατάστημα δεν έχει καμία πρόσβαση σε αυτά. Για να εξοφλήσετε τις αγορές σας με τη πιστωτική σας κάρτα, τσεκάρετε την επιλογή PayPal και ακολουθήστε τις οδηγίες που σας δίνονται.

Αντικαταβολή

Επιλέγοντας την αντικαταβολή ως τρόπο πληρωμής, θα μπορέσετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μετρητοίς την ώρα της παραλαβής της. Εξοφλείτε στον εκπρόσωπο της εταιρίας courier που έρχεται στο χώρο σας, την ώρα που σας παραδίδεται το δέμα. Για να αποσταλεί η παραγγελία σας με αντικαταβολή θα πρέπει να ισχύει ο αριθμός τηλεφώνου που δηλώσατε γιατί θα χρησιμοποιηθεί για την τελική επιβεβαίωση.

Χρεωστική ή Πιστωτική Κάρτα

Με πιστωτική και χρεωστική κάρτα Visa, Mastercard, American Express και Diners μεταφέρεστε αυτομάτως στο ασφαλές περιβάλλον του e-Banking της Alpha Bank και πραγματοποιείται τη συναλλαγή σας.

Επίσης, χρησιμοποιώντας το my Alpha wallet για τις αγορές σας, επιλέγετε ως τρόπο πληρωμής το "Masterpass".

Κατάθεση

Επιλέγοντας την τραπεζική κατάθεση ως τρόπο πληρωμής, θα μπορέσετε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας με μία απλή μεταβίβαση χρημάτων. Ουσιαστικά προχωράτε σε κατάθεση του συνολικού ποσού που παρουσιάζεται στο καλάθι αγορών αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Μόλις η κατάθεση πραγματοποιηθεί, το σύστημα της εταιρίας μας θα ενημερωθεί αυτόματα και η παραγγελία σας θα ετοιμαστεί για αποστολή. Παρακαλώ σημειώστε πως αν επιλέξετε ως τρόπο αποστολής την τραπεζική κατάθεση, η παραγγελία σας θα ετοιμαστεί για αποστολή όταν διαπιστωθεί πως η συναλλαγή έχει ολοκληρωθεί (μετά την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας).

Ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι ο εξής:

Τράπεζα: Alpha Bank

Αρ. Λογαριασμού: 970002330001222

IBAN: GR0401409700970002330001222

Στον παραπάνω τραπεζικό λογαριασμό, δικαιούχος εμφανίζεται η επιχείρηση με την επωνυμία Κοκόρου Αρετή Λεωνίδα.