Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2294 154378

Αρχική Εταιρία Συχνές Ερωτήσεις Επικοινωνία

ΑρχικήΗ ΕΤΑΙΡΙΑΌροι χρήσης

Όροι χρήσης

Το Alternative Nature's Shop διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει ανά πάσα στιγμή τους όρους και τις προϋποθέσεις που δηλώνονται στο παρόν κείμενο καθώς επίσης και να τροποποιεί ή να ανανεώνει το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας www.alternativeoils.gr.

Σε περιπτώσεις αλλαγών οποιασδήποτε φύσεως στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, δεν επηρεάζονται τα προσυμφωνηθέντα για παραγγελίες που ήδη έχουν καταχωρηθεί και βρίσκονται σε διαδικασία επεξεργασίας ή βρίσκονται σε διαδικασία αποστολής.

Οι τιμές που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.alternativeoils.gr αφορούν μόνο αγορές από την συγκεκριμένη ιστοσελίδα με την διαδικασία που περιλαμβάνει την αγορά μέσω αυτής ή/και μέσω τηλεφωνικής παραγγελίας.

Παρεχόμενες Πληροφορίες & Προϊόντα

Το Alternative Nature's Shop δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα της www.alternativeoils.gr, τόσο όσον αφορά στην ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διατίθεται μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.alternativeoils.gr, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες από αυτό υπηρεσίες, με την επιφύλαξη ενδεχόμενων τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας για λόγους ανωτέρας βίας.

Σε περιπτώσεις όπου παρουσιαστεί κάποιο λάθος για τους λόγους που περιγράφονται παραπάνω, το Alternative Nature's Shop δεσμεύεται να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να αποκαταστήσει τις όποιες ανακολουθίες ενδέχεται να προκύψουν σε επίπεδο πληροφοριών ενημερώνοντας το ηλεκτρονικό κατάστημα της το συντομότερο δυνατό.

Στις τιμές που αναγράφονται περιλαμβάνεται ΦΠΑ (24%).

Περιορισμός Ευθύνης

Το Alternative Nature's Shop δεσμεύεται για την έγκαιρή ενημέρωση των πελατών ή χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος www.alternativeoils.gr σε περίπτωση που διαπιστωθεί αναντιστοιχία στη διαθέσιμη ποσότητα που αναφέρεται σε οποιοδήποτε προϊόν ή σε περίπτωση λάθους τυπογραφικού.

Η διαθεσιμότητα των προβαλλόμενων προϊόντων αναφέρεται στη δεδομένη στιγμή κατά την οποία ο χρήστης-επισκέπτης βλέπει τη συγκεκριμένη πληροφορία. Από εκεί και πέρα η διαθεσιμότητα των προϊόντων δύναται να αλλάξει από στιγμή σε στιγμή πέρα από τον έλεγχο του Alternative Nature's Shop όπως για παράδειγμα σε περίπτωση πώλησης μέρους της αναγραφόμενης ποσότητας ή δέσμευση της σε άλλη, διαφορετική παραγγελία.

Σε περιπτώσεις που τα προϊόντα που παραγγείλατε δεν είναι διαθέσιμα θα ενημερώνεστε με e-mail ή τηλεφωνικώς για τον ακριβή χρόνο παράδοσης. Αν συμφωνείτε για τον νέο χρόνο παράδοσης θα πρέπει να μας ενημερώνετε εγκαίρως.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα του Alternative Nature's Shop δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που παρουσιαστούν τεχνικά προβλήματα στους χρήστες όταν επιχειρούν την πρόσβαση στον δικτυακό τόπο και κατά την διάρκεια αυτής και έχουν σχέση με τη λειτουργία ή συμβατότητα της δικής τους υποδομής με τη χρήση του δικτυακού τόπου.

Το Alternative Nature's Shop ουδεμία ευθύνη έχει για πράξεις ή παραλείψεις τρίτων και ιδιαίτερα μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή/και υπηρεσίες ή/και πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού.

Το Alternative Nature's Shop δεν ευθύνεται για τυχόν λάθη σε τιμές, χαρακτηριστικά ή φωτογραφίες και διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής τιμών χωρίς προειδοποίηση. Επίσης δεν ευθύνεται έναντι των χρηστών/πελατών, για ζημίες που τυχόν προκύψουν από την εκτέλεση / ή μη της παραγγελίας τους. Ταυτόχρονα δεν φέρει καμία ευθύνη για άμεση είτε έμμεση, θετική ή αποθετική ζημιά (ενδεικτικά και όχι αποκλειστικά αναφέρονται, διαφυγόντα κέρδη, διακοπή λειτουργίας της επιχείρησης, απώλεια στοιχείων και δεδομένων, απώλεια πελατείας κλπ), οι οποίες προκύψουν σε σχέση με την λειτουργία, ή/και την χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Οι χρήστες-πελάτες είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την αξιολόγηση και επιλογή των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται από την ιστοσελίδα και το Alternative Nature's Shop δεν φέρει καμία ευθύνη σε σχέση με την ορθότητα της επιλογής των χρηστών, ή τυχόν ασυμβατότητες μεταξύ προϊόντων-υπηρεσιών που παρέχονται από αυτή.

Η μεταφορά των εμπορευμάτων γίνεται για λογαριασμό και με ευθύνη του πελάτη εφόσον απαιτείται. Σε περίπτωση ελαττωματικού ή προβληματικού προϊόντος παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με κάποιο εκπρόσωπο του Alternative Nature's Shop, και θα εξυπηρετηθείτε άμεσα αντικαθιστώντας το προβληματικό προϊόν ή παίρνοντας πίσω τα χρήματα σας.

Αν για λόγους ανωτέρως βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ' αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Το Alternative Nature's Shop δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής του υπαιτιότητας και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

Στις δυσπρόσιτες περιοχές η παράδοση δεν γίνεται στην διεύθυνση που μας έχει υποδείξει ο πελάτης αλλά στην πλησιέστερη διεύθυνση του συνεργάτη του δικτύου της μεταφορικής με την οποία συνεργαζόμαστε. Συνεπώς, ο πελάτης θα πρέπει να παραλάβει το είδος από την διεύθυνση που θα του υποδείξουμε η οποία θα είναι η πλησιέστερη δυνατή ανάλογα με τον ΤΚ που θα μας δώσει στην παραγγελία. Ο πελάτης αφού ειδοποιηθεί για την άφιξη της παραγγελίας του θα πρέπει να την παραλάβει εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Η ιστοσελίδα www.alternativeoils.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Alternative Nature's Shop.

Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από το Alternative Nature's Shop, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν αποκλειστική πνευματική ιδιοκτησία του Alternative Nature's Shop και προστατεύονται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το ηλεκτρονικό κατάστημα του Alternative Nature's Shop ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτό καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του www.alternativeoils.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων, βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.alternativeoils.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες των ιστοσελίδων www.alternativeoils.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές και το ηλεκτρονικό κατάστημα του Alternative Nature's Shop για αποστολή, δημοσίευση, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (e-mail) ή/και μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου που είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Η είσοδος, περιήγηση καθώς και οι συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος alternativeoils.gr πρέπει να γίνονται αποκλειστικά και μόνον για νόμιμους σκοπούς και σε συμφωνία με τους όρους και προϋποθέσεις που αναγράφονται στο παρόν κείμενο.

Ο χρήστης-επισκέπτης αποδέχεται τους όρους αυτούς και δεσμεύεται ότι δεν θα προβεί σε πράξεις που έρχονται σε αντίθεση με την ισχύουσα νομοθεσία και τους όρους και προϋποθέσεις που αναγράφονται στο παρόν κείμενο καθώς επίσης και ότι δε θα επιχειρήσει να προκαλέσει βλάβη πραγματοποιώντας πράξεις που μπορούν να θέσουν σε κίνδυνο τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος alternativeoils.gr.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Το Alternative Nature’s Shop θεωρεί την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων ως υποχρέωση. Τόσο κατά την παραλαβή των προσωπικών σας πληροφοριών, όσο και κατά τη διάρκεια διατήρησής τους στα αρχεία μας, το κατάστημά μας χειρίζεται με απόλυτη εμπιστευτικότητα και ασφάλεια τα δεδομένα σας.

Κάποια δεδομένα παραμένουν στο σύστημά μας μέχρι την αποστολή των προϊόντων ή και αργότερα. Τα δεδομένα αυτά εγκαθίστανται σε ασφαλείς εξυπηρετητές στους οποίους πρόσβαση έχουν μόνο πιστοποιημένοι συνεργάτες μας.

Είμαστε σε θέση να διατηρήσουμε ως εμπιστευτικές οποιεσδήποτε πληροφορίες περιέλθουν στην κατοχή μας σχετικές με τους πελάτες μας, είτε μέσω του Newsletter είτε μέσω των τραπεζικών συναλλαγών.

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση τραπεζικής κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών "Alpha e-Commerce" της Alpha Bank, που χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL).

Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με τη χρήση του κατάλληλου κλειδιού. Με αυτόν τον τρόπο κρυπτογραφούνται όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες, συμπεριλαμβάνοντας τον αριθμό της πιστωτικής κάρτας, το όνομα και την διεύθυνση σας, έτσι ώστε να μην μπορούν να διαβαστούν, να αλλοιωθούν ή να μεταβληθούν κατά την μεταφορά τους στο Internet.

Προσωπικά Δεδομένα

Η περιήγησή σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα alternativeoils.gr γίνεται χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά δεδομένα μόνο όταν γίνετε μέλος και προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων ή σε περίπτωση που επιλέξετε να λαμβάνετε το ενημερωτικό μας newsletter θα χρειαστεί να καταχωρήσετε το e-mail σας.

Το Alternative Nature’s Shop, θα τηρεί και θα επεξεργάζεται αρχεία με προσωπικά δεδομένα, που παρέχουν με τη θέλησή τους οι επισκέπτες του δικτυακού τόπου www.alternativeoils.gr. Κοινοποιώντας σε εμάς τα προσωπικά σας δεδομένα θεωρείται ότι έχετε παράσχει την άδειά σας για την τήρηση, την αποθήκευσή και την επιπλέον επεξεργασία τους σύμφωνα με την παρούσα ενημέρωση.

Σκοπός Συλλογής των Δεδομένων

Η συλλογή και η χρήση προσωπικών δεδομένων (όνομα, επώνυμο, e-mail, τηλέφωνο επικοινωνίας, διεύθυνση) περιορίζεται στα απολύτως αναγκαία προκειμένου να:
- σας αποστέλλουμε τις παραγγελίες σας
- σας ενημερώνουμε για τα προϊόντα μας.

Για τους παραπάνω σκοπούς συλλέγουμε μόνον τα προσωπικά δεδομένα που παρέχονται οικειοθελώς από εσάς, τους διαδικτυακούς μας πελάτες, έτσι ώστε να ικανοποιούμε τα εκάστοτε αιτήματά σας και να μπορούμε να σας παρέχουμε ενημέρωση για τα προϊόντα ώστε να σας εξυπηρετούμε κατά τον βέλτιστο τρόπο.

Το Alternative Nature’s Shop δεν μοιράζεται ούτε διαβιβάζει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, εκτός αν κάτι τέτοιο απαιτείται για τους νόμιμους επαγγελματικούς σκοπούς και τις επιχειρηματικές ανάγκες, προκειμένου να ανταποκριθεί στα αιτήματά σας.

Σε κάθε περίπτωση, η πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα επιτρέπεται μόνο σε εξουσιοδοτημένα πρόσωπα τα οποία απαιτείται να έχουν πρόσβαση προκειμένου να σας αποστείλουμε την παραγγελία σας ή να σας ενημερώσουμε για τα προϊόντα μας και τα οποία είναι υποχρεωμένα να τηρούν την εμπιστευτικότητα αυτών των δεδομένων.

Ασφάλεια των Προσωπικών σας Δεδομένων

Έχουμε εφαρμόσει τεχνολογία και πολιτικές με στόχο την προστασία της ιδιωτικότητάς σας έναντι μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης και χρήσης, ενώ εφαρμόζουμε διαρκώς νέα μέτρα με την πρόοδο της τεχνολογίας, όπου αυτό είναι απαραίτητο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την συλλογή και την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων, παρακαλούμε επισκεφθείτε την ενότητα Πολιτική Ασφάλειας Προσωπικών Δεδομένων.

Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο:
- ο Κωδικός Εισόδου (e-mail ή username) και
- ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password)

Καταχωρώντας κάθε φορά τους κωδικούς σας έχετε πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία.

Έχετε τη δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε.

Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψής τους από τρίτα πρόσωπα.

Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής του προσωπικού σας κωδικού θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα alternativeoils.gr δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένα πρόσωπα.

Ενημερωτικά e-mail (Newsletters)

Το Alternative Nature’s Shop στέλνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα ενημερωτικά e-mail στους εγγεγραμμένους χρήστες του και μόνο όταν οι ίδιοι το έχουν αιτηθεί, εισάγοντας το προσωπικό τους e-mail στο αντίστοιχο πεδίο "Newsletter" της ιστοσελίδας.

To κατάστημά μας δεν ευθύνεται αν τα Newsletters δεν παραδοθούν στον προορισμό τους, αν και καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια με τους ISP’s (Internet Service Providers) για την παράδοσή τους. Συνιστούμε στους παραλήπτες να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον φάκελο των "Ανεπιθύμητων" (spam), καθώς υπάρχει ενδεχόμενο κάποια μηνύματα να αποθηκεύονται σε αυτόν.

Η ενημέρωση από το Alternative Nature’s Shop, γίνεται μόνο αν εσείς το επιλέξετε και για όσο χρόνο επιθυμείτε. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να μην λαμβάνετε πλέον ενημερωτικά Newletters ή επιθυμείτε να διαγραφείτε συνολικά από το σύστημα αποστολής ενημερώσεων του Alternative Nature’s Shop, μπορείτε να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας στο μενού "Επικοινωνία" της ιστοσελίδας.

Σε περίπτωση που έχετε κάνει κάποια παραγγελία στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σας αποστέλλουμε αυτοματοποιημένα ενημερωτικά μηνύματα (e-mail), η αποστολή των οποίων αποτελεί προϋπόθεση για την σωστή εξέλιξη της παραγγελίας σας. Συνιστούμε να διατηρείτε αυτά τα ενημερωτικά μηνύματα σχετικά με την εξέλιξη της παραγγελίας σας, καθ' όλη την διάρκεια της συναλλαγής μας. Σε περίπτωση που δεν λαμβάνετε τα σχετικά με τις παραγγελίες σας e-mail είναι υποχρέωσή σας, σύμφωνα με τους γενικούς όρους που διέπουν τις συναλλαγές μας, να μας ενημερώνετε χωρίς καθυστέρηση. Παρακαλούμε για το λόγο αυτό να ελέγχετε και την ενότητα των ανεπιθύμητων μηνυμάτων (spam).