Τηλεφωνικές Παραγγελίες 2294 154378

Αρχική Εταιρία Συχνές Ερωτήσεις Επικοινωνία

ΑρχικήΗ ΕΤΑΙΡΙΑΣχετικά με μας

Σχετικά με μας

Όταν η αγάπη για τη φύση συναντά την επιστήμη.. Alternative Nature's Shop!

Η φύση έχει φροντίσει να μας προσφέρει απλόχερα βότανα και καρπούς, πλούσια σε βιταμίνες, που τονώνουν και αναζωογονούν το δέρμα μας, χαρίζοντάς του λάμψη και ευεξία. Σήμερα, η παγκόσμια βιομηχανία των καλλυντικών και των φαρμάκων, επιστρέφει και πάλι στη φύση και στις ευεργετικές ιδιότητες των υλών που αυτή προσφέρει στον άνθρωπο, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερα φυσικά συστατικά για το σκοπό αυτό.

Το Alternative Nature's Shop διαθέτει μια εξαιρετική ποικιλία πρώτων υλών παρασκευής καλλυντικών αξεπέραστης ποιότητας που καλύπτουν κάθε ανάγκη, καθώς και μια τεράστια ποικιλία από αιθέρια έλαια, αποξηραμένα βότανα, σαπούνια, ανθόνερα κ.α.

Το κατάστημά μας σας παρέχει επίσης, μια μεγάλη ποικιλία καλλυντικών υψηλής ποιότητας, με βραβευμένα καινοτόμα δραστικά συστατικά. Με σεβασμό στη δύναμη της φύσης και την εξέλιξη της επιστήμης σε θέματα ομορφιάς, προτείνουμε εγγυημένες λύσεις για κάθε τύπο δέρματος και για κάθε περίσταση. Φυτικά, αιθέρια, αρωματικά έλαια καθώς και πρώτες ύλες καλλυντικών φυτικής προέλευσης συνδυάζονται ώστε να προσφέρουν τα καλύτερα ποιοτικά αποτελέσματα για κάθε σας ανάγκη.

Η επιλογή των προϊόντων γίνεται με πάρα πολύ μεγάλη προσοχή, προκειμένου η ποιότητα τους να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τις επιθυμίες του καταναλωτή.

Όλα τα προϊόντα προέρχονται από πιστοποιημένους προμηθευτές με μακρόχρονη παρουσία στη παγκόσμια αγορά. Οι τιμές των προϊόντων καθορίζονται με βάση την πραγματική τους αξία και είναι ανάλογες, ή και χαμηλότερες, των τιμών που θα βρείτε σε καταστήματα των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών πόλεων.

Το Alternative Nature's Shop προμηθεύει τον επαγγελματία και τον ερασιτέχνη που ασχολείται με την παρασκευή καλλυντικών προϊόντων, με πρώτες ύλες καλλυντικών, σαπωνοποιίας και αρωματοποιίας. Στο κατάστημά μας θα βρείτε μια πλήρη σειρά από αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια, ανθόνερα, ενεργά συστατικά, γαλακτοματοποιητές, σαπωνομάζες, χρώματα και αρωματικά έλαια για σαπούνια, καθώς και πλήθος άλλων πρώτων υλών, απαραίτητων για την παρασκευή καλλυντικών, σαπουνιών και αρωμάτων.